• Dobrodošli,

    na internetski portal Moj GEN-I na kojem osim pregledom troškova električne energije možete upravljati i mnogim drugim pojedinostima. Moj GEN-I omogućuje pristup aktualnim obavijestima, provjeru potrošnje električne energije i pregled izdanih računa.

Registracija

Za upotrebu portala Moj GEN-I potrebna je prethodna aktivacija koju možete pokrenuti vi sami. U niže navedena polja unesite aktivnu elektronsku adresu koja će istovremeno biti i vaše korisničko ime i odaberite željenu lozinku. Nakon što ste ispunili sva navedena polja, kliknite gumb Registracija.

Nakon registracije na odabranu elektronsku adresu primit ćete poruku s potvrdom. Klikom na vezu, koja će biti priložena elektronskoj poruci, dovršit ćete izradu svojeg korisničkog računa. Odmah nakon toga možete se prijaviti na svoj korisnički račun pomoću odabrane elektronske adrese i lozinke.

Obrazac za povlačenje suglasnosti za obrađivanja osobnih podataka Privola vrijedi do njezina povlačenja, a može se pisanim putem povući u bilo kojem trenutku u sjedištu voditelja obrade GEN-I Hrvatska, d.o.o., Radnička cesta 54, 10000 Zagreb ili na dpo@gen-i.eu. Obrazac za povlačenje privole nalazi se na adresi www.jeftinastruja.hr